Lim Guan Eng Bungalow Scandal


"The Lim Guan Eng Bungalow Scandal"




















Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 comments:

  1. This stupid idiot LGE dah kantoi msh nak berlagak lagi ke? Tgk sampai mana dia nak bg alasan bodoh

    ReplyDelete
  2. Si pukimak sial komunis jahanam mkn duit rakyat...apa lg nak tggu balun je msk lokap. Khir toyo blh plk korang nak bg msk 1 thn...ptuiii undang malaysia macai apa dah tunduk pada barua macai komunis

    ReplyDelete
  3. buat siasatan.. kalau salah, ambil tindakan.. baru adil..

    ReplyDelete
  4. Bila lagi LGE nak join bang non?

    ReplyDelete
  5. Hukum lge jgn dibiar terlepas.

    ReplyDelete
  6. Jangan lepaskan LGE tu,sumbat Je Dlm msk dlm.

    ReplyDelete
  7. Mmg trk lah tokong karang dh terbukti salah mana nak lari

    ReplyDelete
  8. Yang busuk hati takkan hidup senang..karma

    ReplyDelete
  9. Jangan lepaskan LGE tu,sumbat Je Dlm msk dlm.

    ReplyDelete
  10. Tengok LGE nak pusing pi mana lagi ,jangan ingat rakyat bodoh ...

    ReplyDelete
  11. Sepandai pandai tokong melompat akhirnya kantoi juga tembelang nya.. kah kah kah

    ReplyDelete
  12. Tengok LGE nak pusing pi mana lagi ,jangan ingat rakyat bodoh ...

    ReplyDelete
  13. No Kolam, No price rising maaa.. Kepala hotak betul..

    ReplyDelete
  14. No Kolam, No price rising maaa.. Kepala hotak betul..

    ReplyDelete
  15. Mana mau lari tokong salah tetap salah

    ReplyDelete
  16. Mana mau lari tokong salah tetap salah

    ReplyDelete
  17. really dissapointed to lim guan eng,he already no integrity and should resign ad cm penang

    ReplyDelete
  18. really dissapointed to lim guan eng,he already no integrity and should resign ad cm penang

    ReplyDelete
  19. Mana mungkin penjual rumah bagi diskaun rm3.7 juta, gila ka

    ReplyDelete
  20. Mana mungkin penjual rumah bagi diskaun rm3.7 juta, gila ka

    ReplyDelete
  21. Wah..LGE ada Skandal dgn miss tu skali ke?

    Kantui..

    ReplyDelete
  22. Wah..LGE ada Skandal dgn miss tu skali ke?

    Kantui..

    ReplyDelete